‘TAN AİLESİ’NDEN AMBULANS BAĞIŞI

Sık sık sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, eğitim ve sağlık alanlarındaki destekleri ile öne çıkan Tan Ailesi, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne 5’inci ambulans bağışında bulundu. 

 

Denizli’nin ihracat odaklı önemli sanayi kuruluşlarının sahibi olan Tan Ailesi, yaptıkları bağışlarla da öne çıkıyor. Eğitim alanında pek çok okulun tadilat giderlerini ve eğitim ekipmanı ihtiyacını karşılayan aile, sağlık alanında da bağışları ile tanınıyor. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri yenidoğan servisine kuvöz bağışı yapan aile, İl Sağlık Müdürlüğü’nün ambulans filosuna da düzenli olarak katkı koyuyor. Son 7 yılda İl Sağlık Müdürlüğü’nün emrine; tam teşekküllü 5 ambulans bağışlayan aile son bağışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. 

“DESTEĞİ SÜRDÜRMEKTE KARARLIYIZ”

Bağışın duyurusunu Tan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Tan sosyal medya hesabından paylaştı. Denizliyeniolay.com’un ulaştığı Tan, ellerinden geldikçe sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıklarını, eğitim ve sağlık kuruluşlarına destek olduklarını belirtti. Tan, “Tan Ailesi olarak belli periyotlarda ambulans bağışlarımızı sürdürüyoruz. İki yıl aranın ardından yine bir ambulansı sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunduk. İmkanlarımız el verdikçe, bu desteği sürdürmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.