BAKAN YARDIMCISI YILDIZ VEDALAŞTI

Denizli önceki dönem milletvekili, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Türkiye'nin BM nezdindeki Daimi Temsilcisi göreviyle New York'a gitmeden önce personelle veda yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti önceki dönem Denizli milletvekili olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, yeni görevi nedeniyle ABD'ye gitmeden önce bakanlık çalışanları ile bir araya geldi. Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki Daimi Temsilciliği görevine atanan büyükelçi Yıldız, New York'a gitmeden önce Dışişleri Bakanlığında Genel Müdürler ve Bakan Yardımcılığı'na bağlı birimlerdeki görevlilerle vedalaştı.

BAKAN YARDIMCISI YILDIZ VEDALAŞTI

Emekleri ve başarılı çalışmaları için tüm mesai arkadaşlarına müteşekkir olduğunu ifade eden Denizlili diplomat Yıldız, "Ayrıca, Bakan Yardımcılığı’nda görevli ekibim ve aile fertleriyle veda yemeğinde bir araya geldim. Değerli emekleri için ekibime de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAKAN YARDIMCISI YILDIZ VEDALAŞTI

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız ile yeni görev yerine gitmeden önce telefonla görüntülü görüştü. Başkanlar, veda görüşmesinde diplomat Ahmet Yıldız'a yeni görevinde başarılar dilediler.