DENİZLİ OTİZM DERNEĞİ 10 YAŞINDA

Denizli Otizm Derneği 10. yaşını birlikte kutlarken; Dernek Başkanı Burcu Bilik, otizmli çocuklar ve ailelerinin yararına 14 proje yürüttüklerini, Denizli’nin yanı sıra 7 ülkede ve 31 şehirde faaliyetlere katıldıklarını belirtti.

Denizli Otizm Derneği 10. yaşını; gönüllüler, üyeleri, sivil toplum örgütleri, kamu kurumlarının ve yerel yönetimlerin temsilcilerinin katılımıyla kutladı. 10. yıl gecesinde otizmli Aras’ın yaptığı resim ile otistik çocuk annesi ve aktivist Av. Sedef Erken’in Kedi Gözü kitabı hediye edildi. Bugüne kadar pek çok ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Dernek Başkanı Burcu Bilik, süreç boyunca yerel, ulusal ve uluslararası alanda faaliyetlerde bulundularını dile getirdi. Başkan Bilik şunları söyledi: “Denizli’nin yanı sıra 7 ülkede ve 31 şehirde faaliyetlere katıldık. Otizmli çocuklar ve ailelerinin yararına 14 proje yürüttük, yüzlerce toplantı, seminer ve çalıştaya katıldık. 222 otizmli çocuk ve ailesine birebir destek verdik. Yaz okulları, atölyeler, iyi örneklerin anlatıldığı online yayınlar yaptık. 1’i yurtdışı olmak üzere toplam 8 ağ ve platformun üyesiyiz. Türkiye’den Autism Europe üyesi olan tek derneğiz.”

DENİZLİ OTİZM DERNEĞİ 10 YAŞINDA

“BİZE DESTEK OLAN TÜM KURUM VE KİŞİLERE  TEŞEKKÜR EDERİZ”

Başkan Bilik’in konuşmasının ardından teşekkür törenine geçildi. Törenin ardından kapanış konuşmasını yapan derneğin Kurucu Başkanı ve Genel Sekreteri Dudu Karaman Dinç “Bu 10 yıllık sürede bize destek olan bütün kurumlara ve kişilere çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Daha uzun yıllar birlikte çalışacağımıza ve hayal ortağımız olmaya devam edeceğinize inanıyoruz.”

DENİZLİ OTİZM DERNEĞİ 10 YAŞINDA