YEŞİLAY’IN BİSİKLET TURU PAMUKKALE’DE YAPILDI

Yeşilay tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak organize edilen ve bu yıl 11’inci düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun Denizli ayağı, Pamukkale’de yapıldı.

 

Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlendi. ‘Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim’ sloganıyla organize edilen bisiklet turunun Denizli ayağı ise Pamukkale’de yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle yapılan bisiklet turunun Denizli’deki ayağı, 265 bisikletseveri bir araya getirdi.

Yeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olan etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl on birincisini gerçekleştirdiğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerekbağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Etkinliğimize katılan tüm bisikletseverlere teşekkür ederiz.”