ÇAL ÖRNEĞİ ÖDÜL GETİRDİ

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak En Başarılı Yüksek Lisans Tez Ödülü’nün sahibi,  ‘Türkiye’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Politikalarının Çözümlenmesi: Denizli/Çal Örneği’ başlıklı tezi ile Kayseri’ye bağlı Hacılar İlçesi’nde Kaymakamlık yapan Burak Dertlioğlu’nun oldu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından organize edilen Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak En Başarılı Yüksek Lisans Tez Ödülü, bu yıl 7’nci kez yappıldı. Yarışmada birincilik ödülü; ‘Türkiye’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Politikalarının Çözümlenmesi: Denizli/Çal Örneği’ başlıklı tezi ile Kayseri’ye bağlı Hacılar İlçesi Kaymakamı Burak Dertlioğlu’nun oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreni, PAÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi merhum öğretim üyesi Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak’ın özgeçmişi okunmasıyla devam etti.

ÇAL ÖRNEĞİ ÖDÜL GETİRDİ

PAÜ’NÜN NOBEL’İ

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Ödül varsa, yarışma var. Yarışma varsa, bilim var. Bilim varsa hayat var. Hayat varsa rehberlik var. Üniversitemizin en önemli özelliği hayata rehber olsun diyoruz. Bunu da nasıl başaracağız? Birçok sebepler oluşturacağız. İşte bu sebeplerden bir tanesi çok güzel oluşmuş, yedincisi yapılıyor. Belki Pamukkale Üniversitesi’nin Nobel’i olabilecek statüye gelebilir. Bu fitili çekilmiş, artık sönmesi mümkün olmayan bir bilim ateşidir. Biz bunun takipçisi olacağız” dedi.

ÇAL ÖRNEĞİ ÖDÜL GETİRDİ

PLAKETİ REKTÖR KUTLUHAN TAKDİM ETTİ

Tören, jüri üyeliğini üstlenen PAÜ’lü akademisyenler; Doç. Dr. Mısra Ciğeroğlu Öztepe’ye, Dr. Öğr. Üyesi Rezzan Ayhan Türkbay’a teşekkür belgesi takdimi ile devam etti. Ödüle layık görülen tezin danışmanı Doç. Dr. Onur Kulaç’a teşekkür belgesini ve plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın takdim ederken, ödül alan tezin sahibi Burak Dertlioğlu’na teşekkür belgesini ve plaketini Rektör Kutluhan takdim etti. Dertlioğlu, tezi hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

ÇAL ÖRNEĞİ ÖDÜL GETİRDİ