PAMUKKALE’DE BAHAR BAKIMI BAŞLADI

Bahar aylarının gelmesiyle ilçe genelinde park alanlarında bakım çalışmalarına başladıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “İlçemizi tertemiz, çiçek gibi yapmak için ekiplerimiz sahaya indi” dedi.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Pamukkale İlçesi’nde bakım çalışmaları hız kazandı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, göreve gelir gelmez ilçe halkına verdiği sözleri tutmak için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışırken, rutin belediyecilik hizmetlerine de hız verdiklerini söyledi.

PAMUKKALE’DE BAHAR BAKIMI BAŞLADI

Başkan Ertemur, “Pamukkalemiz, coğrafi yapısı olarak geniş bir alana sahip. İlçe halkımızın öncelikli olarak en öncelikli talepleri park ve yeşil alanların bakımsızlığıydı. Pamukkale Belediyesi olarak, tüm ilçemizi bahar aylarına yakışır hale getirmek için tüm ekiplerimizi sahaya indirdik. Vatandaşlarımızın, güneşli havalarda gönül rahatlığı ile nefes alabilecekleri, çocuklarımızın doyasıya parklarda oyunlar oynayabilmesi için tüm park ve yeşil alanlarımızda bakım çalışmalarına başladık. Pamukkale’ye bahar geldi. Parklarımız ve yeşil alanlarımızın bakım çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak, ilçemizin her bir noktasını çiçek gibi yapmış olacağız” şeklinde ifade etti.

PAMUKKALE’DE BAHAR BAKIMI BAŞLADI