HUZUR HAKKI ÜCRETLERİNİ BAĞIŞLADILAR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile AK Parti ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Çameli Aşevi projesi için huzur hakkı ücretlerini bağışlama kadarı aldı.

Çameli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı öncesinde AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz’ın katılımıyla grup toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile AK Parti ve MHP’li Meclis Üyeleri önemli bir karar aldı. Meclis üyeleri, aşevinin açılması için gereken maliyetlere katkı sağlamak amacıyla kendi huzur hakkı ücretlerini bağışlama kararı aldı. Bu karar, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için önemli bir adım oldu.

Yapılan bağışın ilçe halkı için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Arslan, “Aşevinin açılmasıyla birlikte, ilçede yaşayan vatandaşlarımızın sosyal yardım ve destek alanlarında daha kapsamlı hizmetlere erişim sağlaması hedefleniyor. Aşevi projesini, ilçemizde dayanışma ve yardımlaşmayı artırmayı amaçlayan bir adım olarak göz önünde bulunduruyoruz. AK Parti ve MHP'nin bu örnek davranışı, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara verilen önemi bir kez gözler önüne serdi” dedi.