TİYATRO FESTİVALİ KORTEJLE BAŞLADI

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen 13. Tiyatro Festivali, Denizli Valiliği önünden Çınar Meydanı’na gerçekleştirin kortej yürüyüşüyle başladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Topluluğu bünyesinde organize edilen Tiyatro Festivali’nin bu yıl 13’üncüsü yapılıyor. Festival kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu ekibi ile birlikte kortej yürüyüşü yapıldı. Denizli Valiliği önünden Çınar Meydanı’na gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından ikinci yürüyüş, PAÜ’de yapıldı. Öğrenci toplulukları, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden Gölbahçe’ye kadar yürüdü.

TİYATRO FESTİVALİ KORTEJLE BAŞLADI

12 MAYIS’A KADAR SÜRECEK

Festivalin ilk günü, Hasan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde PAÜ Hayal Perdesi oyuncularının ‘Aynanın Arka Yüzü’ adlı tiyatro oyunu ile ‘Komik Para’ adlı oyun sahnelendi. 6-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivali boyunca çeşitli üniversitelerin tiyatro toplulukları tarafından oyunlar sahnelenecek. Ttiyatro oyunlarına ek olarak konserler, atölyeler ve söyleşiler yapılacak.

 Tiyatro Topluluğu