DENİZLİSPOR’UN KADERİ 70 KİŞİDEN İBARET DEĞİL

Denizlispor’da dün yapılması planlanan Seçimli Olağan Genel Kurul, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14 Mayıs Salı gününe ertelendi. Kongreyi takip etmek için EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne giden yeşil siyahlı taraftarlar, Denizli protokolüne seslenerek destek istedi.

Denizlispor’da dün gerçekleşmesi beklenen Seçimli Olağan Genel Kurul, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14 Mayıs Salı gününe ertelendi. Yeşil siyahlı camiadan kimsenin gitmediği EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne sadece taraftarlar gitti. Genel kurulun ertelenmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşil Cephe Taraftarlar Derneği üyeleri, Denizli protokolüne seslenerek bir kez daha destek istedi.

DELEGELERE DİKKAT ÇEKTİLER

Denizlispor’da yapılacak genel kurulda sadece 70 delegenin oy kullanacağını Yeşil Cephe Taraftarlar Derneği üyesi Alaattin Dağdeviren konuşmasında “Her zamanki gibi takımımızın ve armamızın yanındayız. Biz Denizlispor taraftarı olarak FK kurulmasını asla istemiyoruz. Hiçbir zaman farklı projeyi desteklemiyoruz. Takımımızın kaderi oy kullanacak 70 kişiden ibaret olduğu söylendi. Koskoca Denizlispor’un kaderinin 70 kişinin kullanacağı oy ile belirlenmesini istemiyoruz. Denizlispor’umuzun halka açılmasını talep ediyoruz. Gelecek adayında her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yeşil siyahlı taraftarlar olarak Denizli protokolünden destek beklediklerini belirten kullanacağını Yeşil Cephe Taraftarlar Derneği üyesi Mert Yayman, “Bizler kesinlikle üvey bir Denizlispor yaratılmasına karşıyız. Denizli FK gibi alt gruplardan gelecek takımlara karşıyız. Mazisi, geçmişi başarılarla dolu olan Denizlispor üzerinden takımımızın devam ettirilmesini istiyoruz. Bu konuda Denizli protokolünden destek bekliyoruz” diye konuştu.