ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star'da heyecan dorukta. Son konseyde, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarla birlikte yarışmada yeni bir dönem başladı ve dördüncü eleme adayı belirlendi. Haftanın son eleme adayı olan Furkan, diğer yarışmacılar Yunus Emre, Batuhan Karacakaya ve Sercan Yıldırım ile düelloya çıkacak.

Mavi Takım, bu haftaki yarışmada 12-3 gibi ağır bir skorla kaybederek, Furkan'ı eleme adayı olarak belirledi. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni kurallar ise yarışmacıları ve izleyicileri şaşırttı. Artık kırmızı ve mavi takımlar ayrılmayacak ve adaylar kadın erkek karışık belirlenebilecek. Bu büyük değişiklik, yarışmanın seyrini tamamen değiştirecek.

Yeni Sistem Nasıl İşleyecek?

Ilıcalı, yeni sistemin detaylarını paylaştı: "Survivor'da hafta artık 4 gün olacak ve haftalık kaptanlık sistemi getirildik. Üç dokunulmazlık oyunu oynanacak ve sonuç olarak dört aday belirlenecek. Dördüncü aday, haftanın en kötü performansını sergileyen yarışmacı olacak. Performans eşitliği durumunda, daha fazla galibiyeti olan yarışmacı belirlenecek."

ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI