ACIPAYAM'A FEN LİSESİ AÇILIYOR

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi adında fen lisesi açılmasına karar verildi.

Acıpayam ilçesinde Fen Lisesi açılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonuç verdi. İlçede Fen Lisesi açılması için bakanlıktan onay çıktığı bildirildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede açılacak Fen Lisesi'nin müjdesini vererek, "Bütün güzellikler sana bu kadar mı yakışır Acıpayam. Fen lisemiz çocuklarımıza ve sevdamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Şevkan, ilçede eğitim öğretime başlayacak Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi'nin Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi binasında faaliyete geçeceğini kaydetti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de yaptığı paylaşımda, "Acıpayam'a bir müjdemiz daha var. Hemşehrilerimizin talepleri üzerine Milli Eğitim Bakanlığımız ile temaslarımız sonuç verdi, sevindirici haber geldi. Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi açılması için resmen onay çıktı. İlçemize, evlatlarımıza hayırlı olsun." dedi.