ACIPAYAM GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliğinde 2022 yılında inşaat çalışmalarına başlanan Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi.

Acıpayam’da iki yıl önce inşasına başlanan Gençlik ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen proje ile ilçedeki gençler için yeni aktivite alanları oluşturulası planlandı. Açılış için gün sayan tesiste 500 kişilik çok amaçlı salon, etkinlik alanları ve bir cep sineması yer alıyor.

ACIPAYAM GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

“HASRETİ OLANLAR HAYAL KURAR”

Tesiste sona gelindiği müjdesini Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan sosyal medya hesabından verdi. Gürbüz Azak’ın “Hasreti olanlar hayal kurar” sözünü hatırlatan Başkan Şevkan; “Sevdamız için kurduğumuz tüm hayalleri yüce rabbimin izniyle bir bir gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz. Yıllardır hayalimiz olan Acıpayam Gençlik Ve Kültür Merkezimizde sona geldik. Hayalimizin gerçekleşmesinde bizlerin hep yanında olan Gençlik ve Spor Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine, belediye çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunarım” dedi.

ACIPAYAM GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR