ACIPAYAM KANYONU İLGİ ODAĞI OLDU

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Benlik ve Olukbaşı Mahalleleri arasındaki Acıpayam Kanyonu'nda gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindiğini, doğa harikası kanyonun turistlerin ilgi odağı olduğunu kaydetti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Benlik ve Olukbaşı Mahalleleri arasında bulunan Acıpayam Kanyonu'ndaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Her mevsim farklı doğa harikası manzaralara, göletlere, şelalelere ve yeşil bitki örtüsüne sahip kanyonun turistlerin ilgisini çektiğini belirten Şevkan, bu doğal güzelliklerin bölge ekonomisine katkı sağladığını vurguladı.

ACIPAYAM KANYONU İLGİ ODAĞI OLDU

PEYZAJ VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI YAPILDI

Doğa harikası kanyonun her mevsim farklı güzellikler barındırdığına işaret eden Şevkan, turizme kazandırmak için başlattıkları çalışma ile kanyonda peyzaj ve yürüyüş yollarını yaptıklarını ifade etti. Şevkan, turistlerin ilgi odağı olan Acıpayam Kanyonunun yeni halinin daha fazla ilgi çekeceğini kaydetti.

Şevkan Acıpayam Kanyonu'na ulaşımı sağlayan Benlik ve Olukbaşı Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapıldığını belirtti.

ACIPAYAM KANYONU İLGİ ODAĞI OLDU