ACIPAYAM’DA YILDIRIM DÖNEMİ

Acıpayam’da seçimi kazanan Belediye Başkanı Levent Yıldırım, görevi selefi Hulusi Şevkan’dan devraldı.

31 Mart Yerel seçimlerinde Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sandığın onayını alan CHP adayı Levent Yıldırım, dün mazbatasını aldıktan sonra makamına geçti. Acıpayam Belediyesi’ndeki devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı.

Üç dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Hulusi Şevkan, ilk döneminde CHP adayı olarak seçmenin karşısına çıkmış ve desteğini almıştı. Belediye başkanı seçildikten bir süre sonra parti içi sorunlar nedeniyle istifa etmiş ve AK Parti saflarına katılmıştı. Bu parti çatısı altında üç dönemdir belediye başkanlığını yürüten Şevkan, 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmemişti. Şevkan’ın 15 yıllık görevi dün resmen sona erdi.

ACIPAYAM’DA YILDIRIM DÖNEMİ

GENİŞ KATILIM

Devir teslim töreninde Şevkan görevi Yıldırım’a bıraktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği devir teslim törenine CHP ilçe başkanı Deniz Albayrak yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. Makam odasındaki törende konuşan Şevkan, Yıldırım’a başarı diledi; başkanlık mührünü teslim etti.

Devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı. Şevkan’a hizmetleri için teşekkür eden Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Acıpayam’a hizmet eden herkese minnettar olduklarını belirterek; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı bizler devraldık. Bundan sonraki süreçte Acıpayam için elimizden geleni yapacağız. Seçim dönemi boyunca başta bizlere inanan Acıpayamlılar olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ACIPAYAM’DA YILDIRIM DÖNEMİ

Daha sonra Şevkan’ı uğurladı. Şevkan belediye personeli ve vatandaşlar tarafından alkışlarla uğurlanırken duygusal anlar yaşadı.

ACIPAYAM’DA YILDIRIM DÖNEMİ