ACIPAYAM’IN GELECEĞİ KONUŞULDU

Acıpayam Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen ‘Acıpayam Geleceğini Planlıyor’ adlı çalıştay, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kurum ve kuruluş amirlerinin katılımıyla yapıldı. Belediye Başkanı Levent Yıldırım; “Acıpayam’ın geleceğini hep beraber tasarlamak için yola çıktık” dedi.

Acıpayam Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen ‘Acıpayam Geleceğini Planlıyor’ adlı çalıştay, Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda yapıldı. Kalkınmadan tarıma, turizmden spora, kent yaşamından kültüre pek çok konuların masaya yatırıldığı çalıştayda konuşan Belediye Başkanı Levent Yıldırım, “Acıpayam Geleceğini Arıyor Çalıştayı’nda hep beraberiz. İyi bir çalışma ortamı sunmaya çalışıyoruz. Sivil toplum örgütlerini, kurumlarım amirlerimizi davet ettik. Acıpayam’ın geleceğini hep beraber tasarlamak için yola çıktık. Burada üreteceğimiz fikirlerle Acıpayam’ın 5 yıllık geleceğini yön vermek için hep birlikte çalışalım, hep birlikte üretelim” diye konuştu.

Levent Yıldırım

“HERKESİN FİKİRLERİNE SAYGIMIZ VAR”

Çalıştayla halkın fikirlerini buluşturmak istediklerini ifade eden Başkan Yıldırım; “Acıpayam’ın tabanına yayılan fikir birlikteliğiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yola çıkarken sadece tek kişinin hayalleriyle değil, tüm Acıpayam halkının hayallerini kapsayan, ortak akılla yürütülen bir çalışma yapmak üzere yola çıktık. Herkesin fikirlerine saygımız var. Olabilecek her fikri destekleyeceğimizi de Acıpayam halkının bilmesini istiyoruz. Hep beraber çalışacağız, hep beraber Acıpayam’ı en üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. İlçede ilk defa yapılan çalıştaydan çıkan sonuç, eylülde meclise sunulacak.