KAÇAK SİLAH VE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı silah ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Gerçekleştirilen operasyonda, 6 şüpheli şahıs yakalanırken, 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet tabanca şarjörü, 127 adet tabanca fişeği, 201 adet uyuşturucu hap ve 2 adet sustalı bıçak ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER MUHAFAZA ALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında ele geçirilen silahlar ve uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.