YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Kale’de çıkan arbede sırasında yaklaşık iki metre yükseklikten düşen adam kafası üstüne yere çakılınca ağır yaralandı. Basit bir tartışma ile başlayan olayda yaralanan A.A. şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Olay anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kale ilçesi, Cevherpaşa Mahallesi, Atilla Sokak'ta bulunan kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir nedenle öfkeli olduğu belirtilen A.A. (52), K.U.'ya ait olduğu öğrenilen kahvehaneye gitti. Burada henüz bilinmeyen bir nedenle O.E. (48) ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki arbede sırasında O.E.'nin itmesi sonucu 2 metre yükseklikten yere düştü. Düşme sonucu başından ağır yaralanan A.A. yerinden kalkamadı. Yerde kanlar içinde gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Başının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan A.A. sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.A.'nın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken O.E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasında yansıdı. Görüntülerde A.A. ile O.E.'nin tartıştığı, tartışmayı gören kahvehane sahibi K.U.'nun ikiliyi ayırmak için geldiği ve A.A.'nın düşme anı yer aldı.