ÜÇLÜ PRİZDE GİZLİ KAMERA

Denizli’de dönüştürdüğü evinin üç odasını apart dairesi olarak kiraya veren ev sahibinin, üçlü prizlere gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı.

Denizli’de kiraladığı apart dairesine gizli kamera yerleştiren ev sahibi şikayet üzerine tutuklandı.

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Bursa Caddesi’nin alt kısmında bir evin bölünerek üç apart dairesine dönüştürüldüğü iskanda meydana geldi.

Günü birlik kiralama yapan bir müşteri, duvardaki üçlü priz içinden ışık geldiğini fark ederek durumdan şüphelendi. Yatağa bakacak şekilde konumlanmış üçlü prizin içini açan kiracı gizli kamera ve ona bağlı hafıza kartını fark etti. Aynı oda içinde ikinci bir üçlü prizde de benzer bir manzara ile karşılaştı.

Kiracı polise başvurarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri ev sahibi M.F.’nin sahibi olduğu diğer iki apart dairesinde de gizli kamera düzenekleri olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan ev sahibi çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaç müşterinin kayıt altına alındığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.