EMNİYET GEREĞİNİ YAPTI
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, motosikletin arkasına iple başka bir motosiklet bağlayıp seyrederek trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye 3 bin 65 lira idari para cezası kesti.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü EDS Merkezi tarafından yapılan kamera incelemesinde bir motosikletin arkasına ip ile başka bir motosiklet bağlayarak İzmir Bulvarı üzerinden Üçgen Kavşağı istikametine doğru seyrettiği tespit edildi.
Gri renkli motosikletin trafik güvenliğini tehlikeye atan bu davranışı nedeniyle, ilgili araç sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca 3 bin 65 lira idari para cezası uygulandı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik kurallarının keyfi değil, can ve mal güvenliği için önemli olduğunu vurguladı.