CİNAYET ZANLISI 18 GÜN SONRA MAĞARADA YAKALANDI
Denizli’nin Çardak ilçesi yakınlarında, Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesi Akpınar bölgesinde akrabasını tüfekle öldüren Recep T., jandarmanın 18 gün süren takibi sonucu saklandığı mağarada yakalandı.

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesi Akpınar bölgesinde, Denizli’nin Çardak ilçesi yakınlarında 17 Ağustos 2025 tarihinde bir cinayet yaşandı. İddiaya göre, daha önce de bir yakınını silahla vurduğu ve farklı suçlardan hüküm giydiği belirtilen Recep T., akşam saatlerinde uyuşturucu ve para alışverişi nedeniyle tartıştığı 3 çocuk babası Yusuf Ertürk’ü tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından zanlı Recep T., suç aleti tüfekle birlikte olay yerinden kaçtı.
JANDARMA 18 GÜN BOYUNCA İZ SÜRDÜ
Cinayetin ardından jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Recep T., 18 gün boyunca Akpınar köyü yakınlarındaki dağlık alanda saklanırken, jandarma ekiplerinin titiz takibi sonucunda bir mağarada kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.