ÇOCUKLARINI ALEVLERDEN KURTARDI
Deliktaş’ta 4 katlı binanın son katında yangın çıktı. İki çocuğunu kurtarmak için çırpınan anne yaralandı.

Olay bugün öğleden sonra Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne bağlı Deliktaş Mahallesi’nde yaşandı. 2332 Sokakta Kasım A.’ya ait olduğu öğrenilen apartmanın son katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Suriyeli bir ailenin kullandığı dairede yangının başladığı sırada iki çocuğuyla evde bulunan Fatma K. çocuklarını alevlerden kurtararak sokakta güvenli bir alana taşıdı. Bu sırada vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.
Yaralanan kadın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süre içinde yangını büyümeden kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.