ŞEHİR MAGANDALARINA OPERASYON
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ateşli silahların bulundurulması ve taşınmasını düzenleyen 6136 Sayılı Kanuna muhalefet eden 3 şüpheliyi çok sayıda silahla yakaladı.
Ateşli silahların ve bıçakların alımı, satımı ve bulundurulmasını düzenleyen 6136 Sayılı Kanuna muhalefet göz açtırılmıyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uzmanları son bir haftada yürüttükler operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya platformu X’ten yaptığı duyuruda yürütülen operasyonel çalışmalarda 3 şüphelinin yakalandığı kaydedildi. Şüphelilerin araçlarında, evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 8 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler, 5 tüfek, 3 kuru sıkı tabanca 1124 fişek ve 11 kartuş ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.




