HOPARLÖRE GİZLENMİŞ HAP GRATİS TORBASINDA TOMAR TOMAR PARA

Denizli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir haftada 14 zehir tacirinin yanı sıra haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 8 firariyi yakaladı. Aramalarda hoparlör sistemi içine gizlenmiş yüzlerce hap, Gratis torbası içinde tomar tomar para bulundu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri son bir hafta içinde zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda 14 şüpheliyi yakaladı. Uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmalar sırasında, yine uyuşturucu ile bağlantılı suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 firari de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

SAKLASALAR DA BULUNDU

Ekipler gece yarısı gerçekleştirdikleri bir operasyonda uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı değerlendirilen aracı tali yolda aniden durdurarak şüphelilerin kaçmalarına fırsat vermeden gözaltı işlemi yaptı. Araç içinde dedektör köpek ile yapılan aramalarda torbalar halinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda daha ilginç durumlarla karşılaşıldı. Bir zehir tacirinin sentetik ecza haplarını hoparlörün içine gizlediği belirlendi.

İkamette yapılan aramada ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen tomar tomar paralar, kozmetik ürünleriyle tanınan Gratis firmasının poşeti içinde bulundu.

İŞTE ELE GEÇENLER

Yapılan aramalarda 4 bin 978 gram metamfetamin, 8 bin 344 kullanımlık kağıda emdirilmiş kannabinoid, bin 241 adet sentetik ecza hapı, 5 gram eroin, 3 gram esrar, pompalı tüfek, 90 tabanca fişeği ile bir şarjör, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 169 bin lira ve 120 Euro para ile hassas teraziler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklandı.