DEVRİLEN TIR YOLU KAPATTI
Sarayköy’de bir otomobil ile çarpışan TIR devrilerek bir süre yolun kapalı kalmasına neden oldu.
Önceki akşam meydana gelen kazada Denizli-İzmir istikametinde seyir halindeki TIR, Sarayköy Kavşağı’nda yola kontrolsüz çıkan otomobil ile çarpıştı.
Kazadan kaçınmak için ani manevra yapan TIR sürücüsü, büyük bir kazanın önüne geçmeyi başardıysa da TIR’ın kontrolünü kaybetti. Yan gelen TIR yol ortasında kaldı.
Görgü tanıklarının ihbarı ile olay yerine itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. TIR sürücüsü sıkıştığı araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine sevk edildi. Sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.
Bir süre trafiğe kapatılan yol, TIR’ın yoldan çekilmesinin ardından yeniden açıldı. Bu süre içinde güvenlik güçleri önlemler alarak yeni kazaların önüne geçti, sürücüleri alternatif rotalara yönlendirdi.




