ESKİ POLİS 6’NCI KATTAN ATLADI

Atalar Mahallesi’nde bir binanın 6’ncı katından atlayarak yaşamına son veren kişinin eski bir polis memuru olduğu öğrenildi.

Olay Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne bağlı Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süre önce polislik mesleğinden istifa ettiği öğrenilen 34 yaşındaki G.Ş.’nin 6’ncı kattaki evinden kendini boşluğa bıraktığı iddia edildi.

Asfalt zemine çakılan G.Ş. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye acil sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde G.Ş.’nin olay anında hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis bölgeyi güvenlik altına alarak olay yeri incelmesinde bulundu. Genç adamın yakınları olayı haber aldıklarında büyük bir üzüntüyle olay yerine koştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.