OĞLUM SİZLERE EMANET!
Dün gece çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kararın ardından yaptığı paylaşımda Merkezefendililere seslendi, tek çocuğunu hemşehrilerine emanet etti.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 27 Ekim’de gözaltına alınan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dün gece çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.
Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan eşi Mehmet Ali Doğan da tutuklanan isimler arasında yer aldı.
Gece geç saatlerde gelen tutuklama kararının ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan duygusal bir mesaj paylaştı. Doğan’a ait sosyal medya platformlarında, el yazısıyla paylaştığı mesajında, tek çocuğunu hemşehrilerine emanet ettiğini söyledi.
Doğan paylaşımında; “Sevgili hemşerilerim, Merkezefendi’yi de sizleri de çok seviyorum. Yaşadığımız zor günlerin geçeceğine yürekten inanıyorum. Birlikte göreceğimiz nice güzel günler gelinceye kadar oğlum Reşat Çınar sizlere emanet. Sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı.
27 GÖZALTI, TUTUKLAMA
27 Ekim sabahı dosya kapsamındaki şüphelilerin ikametlerine yapılan operasyonlarda Başkan Doğan ve eşinin yanı sıra 2 yardımcısı, 3 şube müdürü, belediye çalışanları ve iş insanlarının aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alınmıştı.
Soruşturmanın ilk gününde ifadesine başvurulan 6 kişi savcılık kararıyla serbest bırakılmıştı. İkinci günde ise bir belediye başkan yardımcısı ve 2 belediye şube müdürü hakkında denetimli serbestlik uygulanmıştı. Kalan 17 şüpheli dün sabah erken saatlerde Denizli Adliyesi’ne getirildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 12’i serbest bırakılırken Başkan Doğan, eşi Mehmet Ali Doğan, Başkan Yardımcısı Hüdai Tirit, Mali Hizmetler Müdürü Yurdagül Okkacı ve müteahhit Abdullah Hülagü hakkında tutuklama kararı verildi.




