TAKSİ ŞOFÖRÜ 5 YERİNDEN BIÇAKLANDI

​​​​​​​Denizli’nin Pamukkale İlçesinde taksi şoförü Osman Teryaki, yol verme tartışması yüzünden bir moto kurye tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınırken, durak arkadaşları yaşanan saldırıyı protesto ederek kontak kapattı.

Pamukkale ilçesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde bugün öğleden sonra meydana gelen olayda iddiaya göre, Üniversite Taksi Durağında çalışan 35 yaşındaki taksi şoförü Osman Tiryaki, yol verme yüzünden bir moto kurye ile tartışmaya başladı. Bu sırada olay yerine gelen adı öğrenilemeyen bir başka moto kurye tartışmaya dahil oldu. Tartışma büyüyünce olay yerine sonradan gelen moto kurye taksi sürücüsü Osman Teryaki’yi 5 yerinden bıçaklayarak kaçtı.

 İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Osman Teryaki’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra PAÜ Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakıma alınan taksi sürücüsünün tedavisine devam edildiği öğrenildi.

TAKSİCİLER KONTAK KAPATTI

Olay sonrası harekete geçen emniyet güçleri bıçaklama olayını gerçekleştiren moto kuryeyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayı duyan Üniversite Taksi Durağındaki diğer taksi sürücüleri Kınıklı Polis Merkezine gelerek kontak kapattı ve yaşanan saldırıyı protesto etti. Taksi şoförleri bugüne kadar buna benzer 4 olayın daha yaşandığını, olayı gerçekleştiren kişilerin serbest kaldığını ileri sürerek  adalet istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.