UYUŞTURUCUYA 18 TUTUKLAMA

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından 19 Haziran ile 2 Temmuz arasında yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 18 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde  uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından 19 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında yapılan operasyonlarda toplam 2 bin 90 birim sentetik kannabinoid, 143 gram eroin, 77 gram esrar, 28 sentetik ecza, 58 gram metamfetamin, 5 gram skunk, 32 ecstasy, 48 kök kenevir, 179 bin 258 kök haşhaş ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen ve adli makamlara sevk edilen toplam 18 şüpheli, tutuklandı.

UYUŞTURUCUYA 18 TUTUKLAMA

Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele ve Önleme Faaliyetleri” ile “26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” kapsamında bilgilendirme çalışmaları devam etti.  19 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında yapılan  Bayramyeri ve Çınar Meydanı’nda yapılan “Narko-Nokta” faaliyetleri kapsamında toplam bin 67 kişiye ulaşılarak, madde bağımlılığı ve UYUMA Aplikasyonu hakkında bilgilendirme yapıldı. 

UYUŞTURUCUYA 18 TUTUKLAMA