UZMAN ÇAVUŞ KALBİNE YENİLDİ

Birliğinden deprem bölgesine yardım faaliyetleri için gittiği Malatya'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo olan ve raporlu olarak memleketi Denizli'nin Tavas ilçesine gelen Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

HABER MERKEZİ

Tunceli'de görev yapan Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen, 2 ay önce deprem bölgesine yardım faaliyetleri için birliği ile birlikte geçici görevle Malatya'ya gitti. Burada görev yaparken 15 gün önce kalp krizi geçiren 34 yaşındaki Çölgeçen, anjiyo olduktan sonra raporlu olarak memleketi Tavas'ın Yukarıboğaz Mahallesi'ne istirahate geldi.

EVİNDE FENALAŞTI

Dün gece yarısı evinde fenalaşan Çölgeçen, ambulansla kaldırıldığı Tavas Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği bildirilen uzman çavuşun evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. 

TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ

UZMAN ÇAVUŞ KALBİNE YENİLDİ

Bugün saat 15.00 sıralarında Yukarıboğaz Mahallesi'nde askeri birlikte tören için gerekli hazırlıklar tamamlandı ve Çölgeçen'in cenazesi tören alanına getirildi. Törene ailesi, yakınları, askeri yetkililer ve vatandaşlar da katıldı. Tören alanında yapılan dualar ve konuşmaların ardından Çölgeçen, askerlerin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Çölgeçen'in Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak götürüldüğü Yukarıboğaz Mezarlığı’nda defnedildi.  

UZMAN ÇAVUŞ KALBİNE YENİLDİ
Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen'in hayatını kaybetmesi, Tavas ilçesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. İlçe sakinleri, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, Çölgeçen'in vatanı için gösterdiği fedakarlığı ve özveriyi her zaman hatırlayacaklarını ifade etti