VATANDAŞ KAZALARDAN BIKTI, TRAFİK IŞIKLARI İSTİYOR

Baklan’a bağlı Hadım Mahallesi girişinde sık sık trafik kazalarının yaşanması vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaşlar geçen yıl iki gencin ölümüne neden olan kavşağa trafik ışıkları yapılmasını istedi. 

SELAMİ AYDIN

Denizli’nin Baklan ilçesine bağlı Hadım Mahallesi’nde sık sık yaşanan trafik kazaları vatandaşları isyan ettirdi. Bölgede bölünmüş yolun hizmete girmesinden sonra Denizli’den mahalleye girişin yapıldığı yolda trafik ışıkları olmaması nedeniyle kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi. 
Aynı noktada son iki yılda 6 kişinin hayatını kaybettiği kazaların yaşandığı ve 100’ün üzerinde maddi hasarlı trafik kazalarının olduğunu belirten vatandaşlar sinyalizasyon talep etti. 

VATANDAŞ KAZALARDAN BIKTI, TRAFİK IŞIKLARI İSTİYOR

Hadım Mahallesi Muhtarı Uğur Ekici son olarak geçen yıl iki gencin bu noktada trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirterek; “Sağlık Ocağı’nın bulunduğu kavşakta maalesef sık sık kazalar yaşandı. Son olarak geçen yıl iki gencimizi kaybettik. Trafik ışıkları yapılması halinde bu kazaların olmayacağını düşünüyoruz. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz” diye konuştu. 

VATANDAŞ KAZALARDAN BIKTI, TRAFİK IŞIKLARI İSTİYOR