OTELDEN NAKİT PARA, MARKETTEN TELEFON ÇALDILAR

Denizli’de bir markette masa üstündeki cep telefonu ile bir otelde resepsiyondan nakit para çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Gözaltına alınan iki şüphelinin daha önce de hırsızlık suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı. 

SELAMİ AYDIN 

Pamukkale Mahallesinde bir otelde ve markette yapılan hırsızlık güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Şüphelilerin, Kurban Bayramı tatili sırasında bir markette masa üstünde duran cep telefonunu hızlıca alıp uzaklaştıkları belirlendi. Aynı şüphelilerin bir otelde ise resepsiyondan nakit para çaldıkları kamera kayıtlarına yansıdı. Bir süre etrafı kolaçan eden şüphelilerin resepsiyonun arkasına geçerek çekmeceden nakit çaldıkları görüldü. 

Şikayet üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kamera kayıtlarından şüphelileri belirledi. Daha sonra ilçenin Kocabaş Mahallesi’nde yaşadıkları tespit edilen şüphelilerin evlerine operasyon gerçekleştirdi. 

OTELDEN NAKİT PARA, MARKETTEN TELEFON ÇALDILAR

Şüphelilerden Barış U.’nun daha önce de hırsızlık, kasten yaralama üç kez de uyuşturucu suçlarından kaydı olduğu belirlendi. Diğer şüpheli Niyazi A’nın ise iki kez hırsızlık, iki kez uyuşturucu suçu kaydı olduğu bildirildi.