ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPIYORDU

Farklı illerde çok sayıda hırsızlık yapan 17 yaşındaki B.C.B., Denizli’deki son vukuatında evde kıyafet değiştirirken gözlüğünü unutunca JASAT tarafından  yakalandı.   

İHA

Denizli nin Buldan ilçesinde bir evden 20 bin TL çalan 17 yaşındaki çocuk suçlu B.C.B., olay yerinde gözlüğünü unutunca yakalandı. Motosikletiyle gelip eve giden hırsız, etrafı kolaçan ettikten sonra kameraların önünü kapatıp içeri girdi. Evde kıyafetlerini değiştiren B.C.B., 20 bin lirayı alıp evden kaçarken  gözlüğünü unuttu.

İhbar üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 36 saat süren kamera incelemesi sonucu şüpheli şahsın kimliğini belirledi. Sabıkasının kabarık olduğu belirlenen B.C.B, İzmir ili Kiraz ilçe Jandarma Komutanlığı ile kurulan koordinasyon sonucunda yakalatılarak Denizli'ye getirildi. 

ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPIYORDU
İfadesi alınan şüphelinin İzmir, Manisa, Denizli, ve Çanakkale’de 26 hırsızlık olayına karıştığı öğrenildi. Çocuk suçlu, ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan, B.C.B.’nin son hırsızlığı evin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde hırsızın motorla olay yerine gelmesi ve etrafı kolaçan ettikten sonra kamerayı kapatması yer aldı.  

ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPIYORDU