KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI

​​​​​​​Denizli’de kaçaklığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleşen operasyonda; sarma sigara, kaçak içki ile çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi hakkında adli işlem yapılırken, hapis cezasıyla aranan 2 kişi de tutuklandı.  

Uygulama noktasında durumundan şüphelenilip durdurulan araç içerisinde yapılan aramada; 6 milyon adet (dal) sarma-dolma sigara ele geçirildi. Yakalanan 1 şüpheli hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu çerçevesinde adli işlem yapıldı.

İl genelinde “Silah Ticareti” suçunun önlenmesi için gerçekleştirilen operasyonda, yakalanan 1 şüpheli hakkında “6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun” suçu çerçevesinde adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet muşta ele geçirildi.  Ayrıca tefecilik suçundan hakkında 5 yıl netleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile 10 yıl netleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs olmak üzere toplam 2 kişi yakalanıp, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.