DURAN ARACA ARKADAN ÇARPTI: 1 ÖLÜ 10 YARALI

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde yolcu indirmek için duran araca arkadan başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.   

İHA

Kaza, Serinhisar Mahallesi’ne bağlı Pınarcık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Acıpayam -Denizli istikametinde seyir halinde olan 20 VA 465 plakalı otomobil, yolcu indirmek için duran 20 ADL 445 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle o sırada araçtan inmeye çalışan Aysel Piliç yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, Serinhisar itfaiye şubesi ise araçta bulunan yaralı 6 kişiyi çıkartmak için çalışma başlattı. Yaralılar, sağlık ekibi tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi ile Denizli merkez hastanelerine sevk edildi.  
 
Yola savrularak ağır yaralanan Aysel Piliç ise olay yerinde hayatını kaybetti. Piliç’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.