ANNE VE BABA İNTİKAM İDDİASIYLA TUTUKLANDI

Serinhisar’da Kemal Akköse’nin öldürülmesi olayına ilişkin önceki cinayette çocuklarını kaybeden anne ve baba intikam amacıyla cinayet işledikleri suçlaması ile tutuklandı. 

Serinhisar’da geçen yıl oğulları Hasan Akköse’yi cinayete kurban veren anne ve baba, intikam almak için cinayet işledikleri suçlaması ile tutuklandı. 

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden 25 yaşındaki Kemal Akköse’nin geçen yıl öldürülen Hasan Akköse (19) ve İsmail Yalçın (17) cinayetlerinin faili Mustafa Akköse’nin kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı. 

Cinayetten yaklaşık 8 saat önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hasan Akköse’nin annesi A.K.’nın ‘Söz intikamını alacağım kuzum’ yazdığı görülmüştü. 
Kemal Akköse cinayetine ilişkin bir yıl önceki cinayette oğlunu kaybeden baba Y.A.’nın ardından anne dahil üç kişi daha gözaltına alınmıştı. 

Şüpheliler haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye çıkarıldı. Y.A. ve eski eşi A.K. tutuklanırkan diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

CİNAYETTE YENİ GELİŞME