VİRAJI ALAMAYINCA DUVARA ÇARPTI

Otomobil sürücüsünün kavşakta virajı alamadığı an, aracın duvara çarpmasıyla sonuçlandı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza, gece saat 01.00 sularında Buldan İlçesi’ne bağlı Dörteylül Mahallesi'nde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre; 20 Y 4578 plakalı otomobil, Alanyazı Meydanı'ndan Akçeşme istikametine seyir halindeyken Pehlivan Kavşağı'nda sürücü direksiyon kontrolünü kaybederek bir ticaret bürosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 3 kişiden 2'si yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk yardımı uyguladıktan sonra hastaneye sevk etti. 

Trafik ekipleri de çevredeki güvenliği sağlamak amacıyla önlemler aldı. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Uzun bir süredir kazaların yaşandığı kavşakta yapılan düzenleme sonrasında ilk kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın viraja hızla girdiği, ardından kontrolünü kaybederek duvara çarptığı açıkça görülebiliyor.

VİRAJI ALAMAYINCA DUVARA ÇARPTI