HÜLYA HEMŞİRE CİNAYETİNDE YARGILAMAYA DEVAM EDİLDİ

Eşi tarafından 11 bıçak darbesi ile öldürülen Denizli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Hülya T.’nin katil zanlısı M.T’nin yargılamasına devam edildi. Duruşmanın üçüncü celsesinde sürpriz bir tanık dinlendi.

Geçtiğimiz yıl eşi tarafından 11 bıçak darbesi ile öldürüldüğü öne sürülen Denizli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Hülya T’nin katil zanlısı M.T.’nin yargılamasına devam edildi.

Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılamaya savunma avukatı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle mazeret bildirdi. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için görüldü.

SANIK SAVUNMASINI TEKRARLADI

Mahkemede dinlenen bir tanık çiftin ortak çocuklarının kendisine anlattıklarını mahkemede anlattı. Tanık ifadesinde çocukların anlattıklarına göre; sanık babanın çocuklara karşı da şiddet uyguladığı ayrıca annelerine de fiziksel saldırıda bulunduğunu söylediklerini kaydetti.

Mahkemede hazır bulunan sanık M.T. ise suçlamaları kabul etmeyerek eşi Hülya T’nin alkol ve uyuşturucu kullandığı, kendisine sadık olmadığı ve anne olarak yükümlülüklerini yerine getirmediği yönündeki ifadesini tekrarladı.

HÜLYA HEMŞİRE CİNAYETİNDE YARGILAMAYA DEVAM EDİLDİ

HASTANEYE YAZI YAZILACAK

Mahkeme heyeti, uyuşturucu ve alkol kullandığı ileri sürülen Hülya Hemşire’nin, bu durumun açığa çıkması amacıyla olay tarihinden önce işe geç gelme veya benzeri sebeplerle hakkında bir disiplin soruşturması geçirip geçirmediğine ilişkin Denizli Devlet Hastanesi’ne yazı yazılmasına ayrıca sanığın tutukluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 23 Kasım tarihine ertelendi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Olay geçtiğimiz yıl 18 Aralık gecesi meydana geldi. Merkezefendi ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki evlerinden polisi arayan M.T. eşini bıçakladığını ve hareketsiz yattığını bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hülya T’nin öldüğünü belirledi. Katil zanlısı ilk ifadesinde eşinin alkol almak için dışarı çıkmak istediğini, izin vermediği için tartışma çıktığını söyledi. Mahkemedeki savunmasında ise başka biriyle birlikte olduğu iddiasında bulundu. Yapılan otopside genç kadının kafasına şişe ile vurulduğu, dördü ölümcül 11 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı sanık hakkında tahrik hükümleri ve iyi hal indirimi uygulanmaksızın ‘Eşi kasten öldürme’ suçlaması ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebinde bulunmuştu.