DENİZLİ'DE AVM OTOPARKINDA YATAN KÖPEĞİ BÖYLE EZDİ

Denizli’de bir alışveriş merkezinin otoparkında yatan köpeğin arazi aracı ile üzerinden geçildi. Görüntüler hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Olay bugün sabah saatlerinde bir alışveriş merkezi otoparkında meydana geldi. Aracın kontrolünü sağlayamadığı düşünülen sürücü, arazi aracı ile otoparkta yatan köpeğin üzerinden geçti.

İddialara göre duruma tanık olan esnaf, kadın sürücüden köpeği hemen veterinere götürmesini istedi. Sürücünün telefonla Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekiplerine haber verdiği ileri sürüldü.

DENİZLİ'DE AVM OTOPARKINDA YATAN KÖPEĞİ BÖYLE EZDİLER

Esnafın ısrarına rağmen köpeği veterinere götürmeyen sürücünün ekiplerin gelmesini beklediği belirtildi. Kazadan yaklaşık bir saat sonra barınağa ait ekip köpeği tedavi amacıyla merkeze götürdü. Sürücünün esnafa köpeği görmediğini söylediği ileri sürüldü.

DENİZLİ'DE AVM OTOPARKINDA YATAN KÖPEĞİ BÖYLE EZDİLER

Olaya ilişkin görüntüler denizliduysun adlı sosyal medya ve YouTube platformunda yayınlandı. Denizli’deki hayvanseverler olaya büyük tepki gösterdi. İnfial yaratan görüntüler üzerine Denizli Hayvan Dostları Derneği harekete geçti.

DENİZLİ'DE AVM OTOPARKINDA YATAN KÖPEĞİ BÖYLE EZDİLER

Dernek Başkanı Bülent Gökçe köpeğin durumunu öğrenmek için bilgi almaya çalıştıklarını, bölge esnafının da tedavisinin ardından köpeğin yeniden aynı yere bırakılmasını istediğini söyledi. Sokak hayvanlarına yönelik şiddeti kınadıklarını belirten Gökçe, “Takipçisi olacağız. Gerekirse hukuki mücadele başlatacağız” diye konuştu.