YORUM KAVGASINDA HASTANELİK OLMUŞTU

Çivril’de sosyal medyada yapılan yorumları beğenmeyen muhtar adayı tartıştığı adamı karnından bıçaklamıştı. O anlara tanık olan eşi anlattı; “Bıçağı bana salladı. Eşim beni çekip kurtardı”

İddialara göre olay Çivril’e bağlı Yukarı Mahalle’de yaşandı. Sosyal medyada muhtar adayı olduğunu duyuran Fethan T. projelerini anlattığı gazetenin görselini sosyal medyada paylaştı. Özlem G. ise paylaşımın altına olumsuz yorum yaptı. İddiaya göre yorumu görünce sinirlenen Fethan T, yorum yapan kadına mesaj atarak ‘Kendini bilmez, hadsiz’ ifadelerini kullandı.

Cengiz G. ise muhtar adayını arayarak mesajı sordu. Telefondaki tartışmanın ardından iki taraf buluştu.

Çıkan tartışmada muhtar adayı Cengiz G.’yi bıçaklayarak yaraladı. Önce Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cengiz T. ardından Pamukkale Üniversitesi hastanesine sevk edildi. Fettan T. ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

YORUM KAVGASINDA, HASTANELİK OLMUŞTU

‘YAŞADIKLARINI ANLATTI’

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayın ardından hastanede tedavi gören eşinin yanından ayrılmayan Özlem G. dehşet anlarını anlattı. Özlem G., “Bir tane yerel gazete de bir haber yayınlandı. Bu haber de ise Fethan T.'nin mahalleli tarafından desteklediği belirtilmiş. Ben de 'Mahallenin tam desteklediğini nereden biliyorsunuz' gibi bir yorum yazdım. Muhtar adayı bu yorumum üzerine bana mesaj attı. Biz buna cevap vermedik ve akşam yine mesaj attı. Ondan sonra aramaya başladı ve o esnada işte çalışıyorduk. Nerede olduğumuzu sordu ve bunun üzerine yanına kızını ve yakınını alıp, bize doğru gelirken yolun üstünde karşılaştık. Arabaları kenara koyduk ve bize bağırmaya başladı. Eşim sorun olmadığını anlatmaya çalışıyorken, muhtar adayı arabasından bıçağı alıp geldi. Bana doğru salladı ve eşim beni çekti. Kızı bana bağırıp, hırpaladı. Arbedede eşimi bıçakladı ve biz kanlar içerisinde kalan eşimi hastaneye götürmek için harekete geçtik. O esnada ise muhtar adayı elindeki bıçağı yol kenarına bıçağı attığını gördük. Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyi gidiyor ve iç kanamayı durdurdular. Ağrısı çok ve tedavisi sürüyor. Muhtarlık adaylığı için bu hale gelmemiz bizi üzdü ve biz şikâyetçiyiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayın karşı tarafı olan muhtar adayı Fethan T.'nin yakınları ise yaşananlardan dolayı Özlem G.'yi sorunlu tutarken, suç aleti bıçağı babasının değil arbedede yaralanan Cengiz G.'nin yanında getirdiğini öne sürdü.