ÖLÜMLE DANS

Hasan Gönüllü Bulvarı’nda bir otomobil kontrolden çıkarak önce park halindeki bir araca ardından seyir halindeki bir başka araca çarptı. Genç sürücü yaralı olarak kurtarılırken kazanın aşırı hız ve makas atma nedeniyle meydana geldiği ileri sürüldü.

İHA’nın haberine göre kaza Merkezefendi ilçesindeki Hasan Gönüllü Bulvarı’nda meydana geldi. 110 kilometre hızla ilerlediği iddia edilen A.Y. (24) yönetimindeki 35 ASB 506 plakalı otomobilin, akan trafikte makas atarak trafiği tehlikeye soktuğu öne sürüldü.

Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil park halindeki bir araca çarptıktan sonra aynı istikamette seyir halindeki Ö.A. idaresindeki 20 ABM 006 plakalı otomobile çarptı.

ÖLÜMLE DANS

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü hurdaya dönen araçtan itfaiye yardımıyla çıkarıldı.

Diğer araçta bulunan Ö.A. da yaralandı, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. İki sürücü yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.