TİCARİ TAKSİYE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Denizli’nin Çal ilçesinde ticari taksiye av tüfekleriyle saldırdılar. İki kişinin yaralandığı olayda üç saldırgan gözaltına alındı.

Olay Denizli’nin Çal ilçesinde meydana geldi. Çivril’de yaşadığı öğrenilen K.A. ve beraberindeki U.A. ticari taksi ile Denizli - Uşak karayolu üzerindeki Denizler Kavşağı’na geldi.

Burada saklandıkları yerden çıkan üç kişinin ev tüfekleri ile ticari taksiye ateş etmeye başladıkları iddia edildi. Taksi sürücüsü aracı olay yerinden hızla uzaklaştırarak Honaz’a bağlı Kaklık’taki jandarma karakoluna sürdü. Saldırıya uğradıklarını söylemeleri üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Saldırganlar M.A.A. ile oğulları S.A., T.A. ve O.A. gözaltına alındı. Yaralanan K.A. ve U.A. ise hastanede tedavi altına alındı.

TİCARİ TAKSİYE KURŞUN YAĞDIRDILAR

‘BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞ ÇIKTI’

Soruşturmada araca ateş ettiği ileri sürülen M.A.A.’nın K.A’nın boşanma aşamasındaki eşi olduğu ortaya çıktı. Yanındaki üç kişinin de çiftin ortak çocukları olduğu iddia edildi. K.A.’nın ifadesinde oğlunun kendisini arayarak yaralandığını söylediğini, yardım istediğini, yardım etmeye gittiğinde ise araçlarına ateş edildiğini söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ‘kasten ve tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ suçlaması ile hakim karşısına çıkarıldı. Baba M.A.A, oğulları S.A. ile O.A. tutuklanırken; annesine konum attığı ileri sürülen T.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.