DENİZLİ’DE DEAŞ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Denizli’nin de yer aldığı 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak “Kahramanlar-40” operasyonları düzenlediklerini belirtti. Operasyonlar kapsamında 70 şüpheli yakalanırken; Denizli’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü ileri sürülen bir şüpheli yakalandı.

 

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; DEAŞ terör örgütüne yönelik dün başlayan ve bugün tamamlanan “Kahramanlar-40” operasyonları yapıldı. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 16 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda toplam 70 şüpheli yakalandı.

DENİZLİ’DE DEAŞ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Denizli’de ise DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonlarda yapılan aramalarda; çok miktarda para, çok sayıda dekont, kayıtların tutulduğu defterler ve dijital materyaller ele geçirildi.

“TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; “Operasyonları koordine eden başsavcılıklarımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.