DENİZLİ DAHİL 46 İLDE NARKOÇELİK OPERASYONU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik aralarında Denizli’nin de bulunduğu 46 ilde gerçekleştirilen ‘Narkoçelik-2’ operasyonlarında 227 kişinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik ‘Narkoçelik-2’ operasyonları gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlara; 498 ekip, bin 590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğinin katıldı.

ARALARINDA DENİZLİ DE VAR!

Operasyonlar; Adana, İstanbul, Ankara, Batman, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Samsun, Mardin, Osmaniye, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Yozgat, Diyarbakır, Giresun, Denizli, Karaman, Balıkesir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla, Sakarya, Edirne, Aksaray, Aydın, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ordu, Düzce, Erzincan, Bolu, Malatya, Sivas, Erzurum, Niğde, Hatay, Elazığ, Kilis ve Kastamonu yapıldı.

227 TACİR YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ve İl Emniyet Müdürlükleri’nce yapılan operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda; 983 kilo uyuşturucu madde ile 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca 227 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalanarak gözaltına alındı.

“HER AN ENSELERİNDEYİZ”

Bakan Yerlikaya; “Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.