O CİNAYETİN ZANLISI TUTUKLANDI

Dokuzkavaklar’da gürültü nedeniyle çıkan tartışmada komşunu silahla vurarak öldüren Hasan E (30) tutuklandı.

Olay önceki akşam saat 20.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar mahallesinde yaşandı. 67 yaşındaki İbrahim Kızılkaya iddialara göre evin önünden motosikleti ile geçen ve egzozundan yüksek ses çıktığı iddia edilen komşunun oğlunu durdurup sert şekilde uyardı.

Genç durumu babası Hasan E. (30)’ye anlattı.

Öfkelenen Hasan E. ruhsatsız tabancasını da yanına alıp İbrahim Kızılkaya’nın evine gitti. Yaşanan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü, kontrolünü kaybeden Hasan E. silahı art arda ateşledi.

Tartışma sırasında gürültüler nedeniyle Suriye uyruklu komşuları Mustafa E de yanlarına geldi. Bu sırada tabancadan çıkan kurşunlar hem İbrahim Kızılkaya hem de Mustafa E’ye isabet etti. Kızılkaya olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan Mustafa E’nin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Cinayete dönüşen gürültü tartışmasından sonra hayatını kaybeden Kızılkaya’nın cenazesi Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.