CHP’Lİ BAŞKAN YARDIMCISI KURTARILAMADI

Tavas’ta sevinç kutlamaları sırasında balkonun çökmesi sonucu ağır yaralanan ilçe başkan yardımcısı Mehmet Palaz hayatını kaybetti.

Denizli’nin Tavas ilçesinde seçim kutlamaları sırasında yaşanan balkon çökmesi faciasında bir kişi hayatını kaybetti.

Olay ilçede seçim yarışının en heyecanlı olduğu saatlerde yaşandı. CHP adayı Kadir Tatık’ın yarışı önde götürüyor olmasını kutlayan partililer Tavas İlçe Örgütü binasının balkonundan sokaktaki kalabalıkla birlikte coşku yaşıyordu. Bu sırada kalabalığın ağırlığını taşıyamayan balkonun önce demir korkulukları yerinden çıktı, daha sonra tabanı binaya bağlı kalmasına rağmen tamamen eğilerek üzerindeki yaklaşık 15 kişinin birinci kattan düşmesine neden oldu.

Bu sırada balkonda bulunan isimlerden Tavas İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Palaz (60) yaklaşık 4 metre yükseklikten yere düştü. Başını yere çarptığı öğrenilen Palaz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Palaz’ın sağlık durumunun sabaha karşı kötüleştiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Aynı kazada 7 kişi de yaralandı. Yaralılar içinde Sibel Serkan’ın durumunun ağır olduğu ve ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu olayı doğruladı, başsağlığı mesajı yayınladı.