DENİZLİ’DE DEAŞ OPERASYONU

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 4 ilde yapılan ‘Bozdoğan-38’ operasyonları kapsamında Denizli’de de operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 1 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince Şanlıurfa, Konya, Hatay ve Denizli’de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. “Bozdoğan-38” adı verilen operasyonlarında toplam 56 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda; çok miktarda döviz ile örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu.

DENİZLİ’DE 1 GÖZALTI

Operasyon kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda; DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle mal varlığı dondurulan, hakkında daha önceden terör suçlarından işlem yapılan şahıslarla para transferi ilişkisinde bulunduğu ve çatışma bölgelerine para aktardığı tespit edilen 1 şüpheli yakalandı.

“TERÖRİSTLERİN HİÇBİRİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonları sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya; “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteğiyle durmadan, duraksamadan mücadele etmek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” şeklinde ifade etti.