ÇİVRİL'DE KAZA: 1 ÖLÜ

Denizli – Çivril yolunda bir motosiklet sürücüsü yola savruldu hayatını kaybetti. Bölgede inceleme yapan jandarma bir otomobile ait fren izlerine rastladı. Kazaya neden olduğu düşünülen araç ve sürücüsü her yerde aranıyor.

Kaza,  bu sabah Çivril-Denizli Karayolu’nun  Denizler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 16 ALV 502 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Aslan Becip, kavşakta motosikletin hâkimiyetini kaybederek yola savruldu.

Motosikleti fark eden diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Becip’in yapılan kontrolünde olay yerinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Sürücünün cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

FREN İZLERİNE RASTLANDI

Kaza alanında inceleme yapan jandarma ekipleri yolda fren izlerine rastladı. Motosikletin aldığı hasar ve yoldaki izler şüpheleri artırdı. Kazaya bir başka aracın da karışmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma bölgedeki yol ve güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Yürütülen soruşturma kapsamında bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı.