O CİNAYETTE YENİ DETAYLAR

Anne ve babasına av tüfeği ile ateş eden katil zanlısının kartuşun sıkışması nedeniyle ikinci mermiyi namluya süremediği ortaya çıktı.

Güney’de kendisine eziyet ettiğini ileri sürdüğü anne ve babasına pusu kuran katil zanlısı Hakan Akdağlı (23)’nın kartuşun sıkışması nedeniyle sadece bir el ateş edebildiği ileri sürüldü.

Olay dün Denizli’nin Güney ilçesine bağlı Kargılık Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi cennet Akdağlı (55) ile birlikte sepetli motosikleti ile alışverişten dönen Yaşar Akdağlı (60)’ya oğulları tarafından pusu kuruldu. İddiaya göre Hakan Akdağlı saklandığı yerden domuz kurşunu sürdüğü av tüfeği ile bir el ateş etti. Tüfekten çıkan tek kurşun kadının belinden girerek iç organlarını parçaladı ardından baba Yaşar Akdağlı’ya isabet etti. 

Cennet Akdağlı olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Yaşar Akdağlı ise oğlunu telefonla arayarak yardım istedi. Saldırganın çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Gözaltına alınan Hakan Akdağlı’nın çelişkili ifadeleri güvenlik güçlerinin dikkatinden kaçmadı. İlk sorgusunda suçunu itiraf eden cani evladın babasından sürekli eziyet gördüğünü ve dayak yediğini, korkutmak amacıyla ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Diğer yandan katil zanlısının öldürme kastı ile hareket ettiği, ilk atış sonrası boş kartuşun sıkışması nedeniyle ikinci kez dolduramadığı iddia edildi.