SATIRLA SOKAĞA FIRLADI

Merkezefendi’ye bağlı Değirmenönü mahallesinde ailesi ile tartıştığı ve cinnet getirdiği öne sürülen bir kişi elindeki satıla sokağa fırladı. Park halindeki araca saldırdı, kendisini durdurmak isteyenlere korku dolu anlar yaşattı. 

Denizli’de elindeki satırla sokağa fırlayan genç korku dolu anlar yaşattı. Olay bu sabah Merkezefendi ilçesine bağlı Değirmenönü mahallesinde yaşandı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, ailesi ile tartışan bir gencin elindeki satırla sokağa fırladığı, annesi olduğu düşünülen bir kadının da onu durdurmaya çalıştığı görüldü. 

Saldırgan park halindeki bir araca satırla vurduktan sonra sokağın diğer tarafına yöneldi. Bu sırada kendisini durdurmak isteyenlerle kısa bir arbede yaşadı. Saldırganın iki kişiye tekmelerle saldırdığı kayıtlara yansıdı. Daha sonra bu kez satırı ile birlikte sokağın diğer tarafına doğru yönelerek bölgeden uzaklaştı. 

Satırlı gence müdahale etmek isteyen komşularından bir kişinin yaralandığı öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüphelinin yakalanması için ekipler alarma geçti.