SATIRLI SALDIRGANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah saatlerinde satırla sokağa fırlayarak dehşet yaratan saldırganın yoldan geçen iki kadına ve dayısına saldırdığı ortaya çıktı. Kimliği belirlenen saldırganın madde bağımlısı olduğu iddia edildi.

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Değirmenönü mahallesinde bu sabah yaşanan olayda elinde satırla sokağa fırlayan bir kişi araçlara ve o sırada sokakta bulunan vatandaşlara saldırdı. Dehşete düşüren anlar çevredeki bir binanın güvenlik kamerası tarafından kayda alındı.

İKİ KADINA SALDIRMIŞ

Olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Saldırganın madde etkisi altında olan Emre P. isimli bir genç olduğu belirlendi. Saldırganın önce dayısı Cengiz Karaaslan’ın kapısına dayandığı, satır ile çelik kapıya hasar verdiği öğrenildi. Kapı açılmayınca sokağa inen saldırganın park halindeki bir araca saldırdığı daha sonra da yoldan geçen iki kadına saldırdığı ortaya çıktı.

Saldırganın sokakta bulunan birkaç araca daha hasar verdikten sonra olay yerinden kaçtığı, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaralı kadınlara müdahale ettiği kaydedildi. 

SATIRLI SALDIRGANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

SATIRLI SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Emre P.’nin hem araçlara zarar verdiği hem de yoldan geçen iki kadını darp ettiği anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde; Emre P.'nin annesi ile birlikte binadan çıktığı, önce araçlara zarar verdiği, daha sonra ise yoldan geçen kadınlara doğru yöneldiği anlar yer aldı. Annesinin engelleme çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Emre P.'nin iki kadına hem satırla hem de tekme ve tokatlarla saldırdığı anlar da görüntülerde yer aldı. Daha sonra sokağına başına giden Emre P.'nin burada çevreye küfürler savurarak bir başka araca daha zarar verdikten sonra kaçması da kayıtlara yansıdı. 

Öte yandan, şikayet üzerine polis ekiplerinin Emre P.’yi yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.